top of page

Om oss

Långvarigt hållbara samarbeten

Corporate Connect AB är en svensk leverantör av tjänster gällande marknadsföring och webbdesign. Vi erbjuder skalbara lösningar för digitala utmaningar till företag av alla storlekar runt om i Sverige. Företaget grundades med visionen av att skapa långsiktigt hållbara samarbeten och med partners runt om i hela landet har vi kommit en bra bit på vägen.

​ 

Vi har via kontinuerlig kontakt med våra kunder skapat en förståelse för de förväntningarna de har på oss och våra tjänster. Vi analyserar alltid informationen vi får och utvecklar våra tjänster efter förändrade marknadsbehov. Med ett professionellt team har vi lyckats utveckla många tekniska fördelar när det kommer till marknadsföring och webbdesign, detta har skapat möjligheten för oss att kunna erbjuda marknadens lägsta priser på de tjänster vi tillhandahåller.

Fästpunkt 2

Med många medarbetare inom ett bolag formas en intern kultur på kontoret. På Corporate Connect har vi höga ambitioner och stort fokus på den dagliga målsättning, samtidigt som vi har väldigt roligt. Vi tror att ha kul på jobbet är helt avgörande för prestationsförmågan när man dagligen arbetar med något kreativt, därför har vi ofta tävlingar och olika aktiviteter för teambuilding med alla på kontoret!

Fästpunkt 1
bottom of page