top of page

Om oss

Långsiktigt hållbara samarbeten

Corporate Connect AB är en svensk leverantör av tjänster gällande marknadsföring och webbdesign. Vi erbjuder skalbara lösningar för digitala utmaningar till företag av alla storlekar runt om i Sverige. Företaget grundades med visionen av att skapa långsiktigt hållbara samarbeten och med partners runt om i hela landet har vi kommit en bra bit på vägen.

​ 

Vi har via kontinuerlig kontakt med våra kunder skapat en förståelse för de förväntningarna de har på oss och våra tjänster. Vi analyserar alltid informationen vi får och utvecklar våra tjänster efter förändrade marknadsbehov. Med ett professionellt team har vi lyckats utveckla många tekniska fördelar när det kommer till marknadsföring och webbdesign, detta har skapat möjligheten för oss att kunna erbjuda marknadens lägsta priser på de tjänster vi tillhandahåller.

Fästpunkt 2

På Corporate Connect har vi höga ambitioner och fokuserar starkt på att uppnå våra dagliga mål samtidigt som vi ser till att trivas på jobbet. Vi anser att trivsel på arbetsplatsen är av stor betydelse för prestationen, särskilt när man arbetar med kreativa uppgifter på daglig basis. Därför organiserar vi regelbundet tävlingar och teambuilding-aktiviteter för att stärka teamandan bland alla medarbetare på kontoret.

Fästpunkt 1
bottom of page