top of page

Vi hjälper dig öka din

exponering!

Marknadsföring

Image by Julius Drost

Vårt mål när vi hjälper ett företag med digital marknadsföring är självklart att det ska vara gynnsamt för företaget. Bakom alla annonser och sökord måste det finnas ett tydligt mål med varje enskild kampanj som enkelt ska kunna följas upp. Vi har därför alltid en öppen och transparent dialog med våra kunder och blivande kunder för att på så sätt förstå vilka förväntningar de har på oss. Vår specialitet är sökordsoptimering och SEO på Google, med fokus på din avkastning och lönsamhet. Genom anpassat innehåll, strategi och konstant datadriven optimering arbetar vi för ständigt förbättrade resultat.

Fästpunkt 1

Google ADS

På google söker de flesta personer som aktivt är ute efter en viss tjänst eller produkt, detta gör att möjligheten för lönsam annonsering är stor. På Corporate Connect strävar vi efter att ditt företag ska växa, därför skapar och administrerar vi annonseingskampanjer till företag runt om i hela Sverige. Via kontinuerlig kontakt med våra kunder ger vi er en inblick i hur kampanjerna går och vilken potentiell utdelning vi beräknar att investeringen kommer resultera i.

full_coverphoto_black_white.png

97% av alla sökningar som görs på internet görs på Google, ungefär 55 miljoner sökningar görs varje dag bara i Sverige. Detta betyder att väldigt många företag väljer att annonsera på Google och med hög konkurrens är det viktigt att den som skapar kampanjerna faktiskt vet vad den håller på med.

Ring in till oss och låt en av våra experter hjälpa dig öka exponeringen för ditt företag!

Kostnadsfri konsultation

Vi tycker att alla företag förtjänar en chans att lära sig hur digital marknadsföring fungerar. Därför står vi just nu för ett kostnadsfritt konsultationssamtal där du kan få svar på dina frågor. Hör av dig!

bottom of page